Om oss

LEDIG TJÄNST

2018-10-19 | Skribent: Östhammarshem

Vi söker medarbetare!

Är du rätt person för oss?

Tveka inte att lämna din ansökan senast 2018-11-30

Vi söker ytterligare en BOVÄRD med service känsla och fixarglädje

 

Med 2000 lägenheter och 50 lokaler erbjuder stiftelsen Östhammarshem hyresrättens alla möjligheter. Våra lägenheter och lokaler är fördelade över hela kommunen och framförallt i Östhammar, Öregrund, Österbybruk, Gimo, Harg och Alunda.

Vår vision är: ”ett hem att längta till och vi bygger och förvaltar lägenheter på ett nytänkande och klimatsmart sätt.

 

Om jobbet:

Vi söker nu ytterligare en bovärd som vill vara med och bidra till våra hyresgästers trivsel genom att ta ett stort ansvar för det är helt, rent och snyggt i våra bostadsområden. Våra fastighetskötare ingår i ett serviceinriktat team som ser till att skapa en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Den dagliga kontakten med våra hyresgäster samt entreprenörer/hantverkare är en viktig del i rollen som fastighetsskötare och därför är det bra att du trivs i kontakten med andra människor och har lätt att kommunicera.

 

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av fastighetsskötsel eller har annan praktisk erfarenhet av underhåll. En fördel är om du är van att arbeta med reparationer i fastigheter. Du behöver kunna planera, leda och fördela arbetet för de entreprenörer som anlitas. Det är en fördel om du är flerspråkig. Engelska och körkort är ett krav i tjänsten.

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är social och serviceinriktad, kommunikativ och händig person. Du är ansvarsfull och tar egna initiativ, arbetar gärna både självständigt och i team. Du tycker om att ha ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Tjänsten är tillsvidaretjänst på heltid. Provanställning tillämpas.

 

Välkommen med din ansökan som skickas till: rekrytering.teknik@osthammarshem.se